Despre noi

Echipa

Pro Speranta Spedition este o companie tanara si foarte moderna. Ne desfasuram activitatea la standarde de siguranta si profesionalism inalte, standarde asigurate atat de partea tehnica - camioane performante echipate cu ultimele tehnologii in materie de siguranta si monitorizare dar si oameni calficati si cu experienta in domeniu.
Activitate

Toate transporturile efectuate de camioanele Pro Speranta Spedition sunt asigurate si monitorizate atent. Personalul de la sediul nostru central este preocupat ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in conditii de maxima siguranta in intervalul stabilit. Beneficiarii transporturilor noastre pot oricand obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre sau solicitand aceste informatii sau prin e-mail.

Parteneriate

Operam in colaborare cu cele mai renumite case de Expeditii din Europa dar suntem interesati si de posibilitatea de a lucra direct cu producatorii si de a stabili contracte directe care vor aduce plus valoare activitatii de transport pentru ambele parti..

Monitorizare si siguranta

Echipamente de inalta precizie prin care asiguram monitorizarea transportului. Siguranta si respectarea termenelor de livrare sunt atuurile noastre.